Προφυλασσόμαστε!!! Προσέχουμε τους συνανθρώπους μας!!! Μένουμε Δυνατοί!!! Θα Νικήσουμε!!!

http://5dim-megars.blogspot.com/

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Βοήθεια για τα παιδιά της σεισμόπληκτης Κεφαλλονιάς.

kefalonia
   Το σχολείο μας σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών «Κούρος», δείχνοντας μεγάλη ευαισθησία και προθυμία συμμετείχε δραστήρια στην πρωτοβουλία αποστολής προϊόντων στους σεισμοπαθείς κατοίκους της Κεφαλλονιάς.
 Οι μαθητές  ανταποκρίθηκαν  στο  κάλεσμα  και έρχονταν φορτωμένοι με βρεφικά  και παιδικά γάλατα καθώς και κρέμες σε σκόνη. Η συσκευασία και η μεταφορά των κουτιών έγινε με  τη συμμετοχή των παιδιών. Η χαρά που ένιωθαν από την μικρή ή μεγάλη προσφορά τους ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, σκεπτόμενοι πόσο σημαντική θα είναι για τα παιδιά της Κεφαλλονιάς.
 Τέλος  όλοι  μας  ευχόμαστε σύντομα να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθει η ζωή των κατοίκων σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.


Οι μαθητές της Α’ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στο «Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας» που οργανώνει η εθελοντική ομάδα του Κούρου σε συνεργασία με την Τροχαία Μεγάρων.
1. Το πρόγραμμα ξεκίνησε δείχνοντας και εξηγώντας στα παιδιά τα σήματα οδικής κυκλοφορίας και διευκρινίζοντας την σημασία της ζώνης και του κράνους.